Devletin farklı kurumları ve özel sektördeki birçok firmanın İŞKUR üzerinden ilanlar yayınlayarak yeni personel alımları gerçekleştirdiğiniz biliyoruz. Bununla birlikte, bekçi pozisyonunda değerlendirilmek için 42 kişilik istihdam yaratılmasının ardından, İŞKUR üzerinden ilan yayınlandı.

Hangi Pozisyona Kaç Kişi Alınacak?

Belli bir konutun korunması ve inşaat alanlarında istihdam edilmek üzere toplamda 42 personel alınacak. 42 Bekçi alımı gerçekleşecek olan farklı ilanlarda yer alan ilana başvuru yaparak, Bekçi pozisyonunda çalışma imkanı bulabilirsiniz.

Başvuru Şartları Nelerdir?

İlana başvuru yapabilmeniz için, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Kamu Hak ve Hizmetlerinden yararlanabiliyor olmak, en az 26 yaşında olmak, daha önce bekçilik görevi yapmış olmak, erkek adaylar için askerlik görevini yerine getirmiş olmak ve vardiya sistemiyle çalışmayı kabul etmek gerekiyor.

Başvuruları Nereden Yapabilirim?

Başvuru yapabilmek için, İŞKUR sistemine giriş yaparak, iş arayışınızı aktif hale getirdikten sonra internet üzerinden yapabilirsiniz. Bazı ilanlarda direkt olarak başvuru yapma istenirken, yine İŞKUR bürolarından da başvuru yapma şansınız bulunmaktadır. Başvuru yapmak için aşağıdaki sizlerle paylaştığımız bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Başvuru Adresi : https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2164