İŞKUR aracılığıyla yayımlanan 2700 kişilik bu temizlik görevlisi personel alım ilanına adayların başvuruları İŞKUR üye profili üzerinden gerçekleştirilecektir. Başvuru öncesinde mutlaka üye profilinizdeki bilgilerin güncel ve eksiksiz olduğundan emin olmanız gerekmektedir. Aksi halde ilana başvurular alınamayacaktır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK? ŞARTLAR NELER?

Başvurularda adayların en az ilkokul mezunu olmaları gerekmektedir. Kişisel temizliğine ve hijyene önem gösteren, askerlik hizmetini tamamlamış, mesleki bilgi ve tecrübe sahibi olmuş, takım çalışmasına yatkın kişiler olunması istenmektedir.

DİĞER NİTELİKLER

Başvurularda adayların kendini ifade edebilme yeteneklerinin olması, kamu zararına faaliyetlerde yer almamış olması, kamu haklarından mahrum edilmemiş olması, kendisine verilecek görevleri zamanında yerine getirebilecek olması, mesleki ekipman ve ürünlerin kullanımınından haberdar olması, sağlık problemi bulunmaması, herhangi bir suçtan dolayı hüküm giymemiş olması istenmektedir.

BAŞVURU BİLGİLERİ

İlanlar Türkiye geneli şirketler tarafından yayımlanmıştır. Türkiye geneli yayımlanan bu ilanlara başvuru yapacak kişilerin, İŞKUR açık iş ilanları sayfasını ziyaret ettikten sonra meslek ile arama bölümünden temizlik yazıp çıkan sonuçları listelendiğinde herhangi bir pozisyonu seçmesi ve arama yaptırması yeterli olacaktır. Başvuru yapabilmek için iş arayan durumunuzun aktif olduğundan emin olmanız gerekmektedir.

İŞE BAŞLAMA SÜREÇLERİ

İlanlara yalnızca başvurular İŞKUR üzerinden alınmakta olup, adayların değerlendirme süreçleri ilgili firmalar tarafından sağlanmaktadır. Bu nedenle iş ve meslek danışmanı aracılığıyla da başvuru yapabilir, online başvuru yöntemini de tercih edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim