Türkiye İş Kurumu aracılığı özel firmalara ve kamu kurumlarına farklı branşlarda personel alımları yapılmaya devam ediyor. İşin olsa ekibi olarak bu yazımızda İŞKUR üzerinden yapılan öğretmen alımlarını aktarmak istiyoruz.

20 FARKLI BRANŞTA ÖĞRETMEN ALIMI;

İŞKUR yeni açıkladığı personel alımlarında 20 farklı branşta eğitimci öğretmen personel alımı yapılacağı belirtilmekte. Hangi branşta alımlar yapılacağına gelince; Okul öncesi öğretmeni, rehberlik öğretmeni, İngilizce, beden eğitimi, fizik, matematik, sınıf öğretmeni, Biyoloji, Bilişim öğretmeni, Almanca, Arapça, kimya, sınıf öğretmeni branşlarında alımlar yapılacak.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI;

Başvuru yapacak olan adayların Lisans düzeyinde öğretmenlik bölümlerinden mezun olmaları ya da herhangi bir lisans yüksek öğrenim bölümlerinden mezun olup formasyon eğitim sertifikasına sahip olmak, yaş şartında 18 yaşını tamamlamış olmak, başvurularda istenilen tecrübe şartını taşımak istenilmektedir.

BAŞVURULAR ;

Başvurular İŞKUR üzerinden yapılabilecek. İş ve meslek danışmanları aracılığı ile işkur şubelerinde alımlara başvuru yapılabilir.

Okul Öncesi Öğretmen alımı: https://goo.gl/qpvvAr

Rehber öğretmeni alımı: https://goo.gl/6KLr6Q

İngilizce öğretmeni alımı: https://goo.gl/bgxAy9

Beden eğitimi öğretmen alımı: https://goo.gl/mXkweH

Fizik öğretmeni alımı: https://goo.gl/yWN9Jt

Yukarıdaki linkleri yeni tarayıcıdan açarak, başvuru adımlarını tamamlayabilirsiniz. kamu ve özel firmalara yapılan alımlardan anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilrisiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim