Kamu ve bağlı kuruluşlarına personel alımları TYP üzerinden yapılmaya devam ederken, özel sektör işletmelerinin personel alımları da yayımlanmaktadır. TYP ilanlarına ek olarak, işe ihtiyacı olan ziyaretçilerimiz için temizlik görevlisi personel alım ilanlarına, Türkiye geneli yayımlanan bu ilanların genel başvuru şartlarına ve bilinmesi gereken detaylarına haberimizde yer vereceğiz.

1390 TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALIMI GENEL BAŞVURU KOŞULLARI VE BİLGİLENDİRMELER

Bu ilanlar Türkiye genelindeki özel işletmelerden yayımlanmış ilanlardır. TYP ile yapılan kamu işçisi alımlarına, iskur.gov.tr adresi üzerindeki TYP sorgulama bölümü üzerinden ulaşılmalıdır. Haberimizde detayları aktarılan özel sektör işletmelerine yönelik temizlik personeli alımlarına başvuru yapabilmek için T.C vatandaşı olunması, sağlık problemi bulunmaması, takım çalışmasına yatkın olunması, dış görünüşüne ve kişisel temizliğe önem verilmesi, hijyen koşullarına özen gösterilmesi, görevini zamanında ve olması gerektiği gib yerine getirmeye istekli kişiler olunması, kamu zararına faaliyetlerde yer alınmamış olması, iletişim becerisi gelişmiş olması, en az ilkokul mezunu olunması, mesleğinde tecrübeli olunması, yüz kızartıcı bir suç işlememiş ve hüküm giyilmemiş olunması gibi şartlar üzerinden alımlar yapılmaktadır.

İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMALARINI İNDİR, İLANLARA İLK SEN BAŞVUR, ANINDA HABERİN OLSUN!

Mobil uygulamalarımızı indirerek, kamuya yapılan tüm memur personel alımları, işçi alımları ve çok daha fazlasından ilk siz haberdar olabilir, başvurunuzu yapabilirsiniz. Mobil uygulamalarımız ücretsiz olarak Google Play Store ve Apple Store üzerinden erişilebilir ve şuan itibariyle yüzbinlerce kişi tarafından erişime hazır durumdadır. Yayımlanan ilanlarla alakalı daha fazla bilgi ve uygulama bağlantıları için aşağıya göz atabilirsiniz.

İOS> TIKLAYIN

ANDROİD> TIKLAYIN