Ülkemizin en önemli kamu kurumlarından bir tanesi olan ve her sene yüz binlerce, milyonlarca kişinin iş bulmasına olanak sağlamakta olan Türkiye İş Kurumu kamu kurumları ile özel sektör firmalarının ilanlarını resmi internet sitesi aracılığı ile yayımlamakta ve başvurularını kabul etmektedir.

Türkiye İş Kurumu İŞKUR'un resmi internet sitesini İşin Olsa ekibi olarak detaylı bir şekilde inceledik buna göre farklı pozisyonlar için toplam 113 bin 100 kişilik iş ilanı yayımlandığı görülmektedir. Binlerce farklı pozisyon için toplam 113 bin 100 personel işçi eleman alımı yapılacağı görülmektedir. Peki başvurular nasıl yapılır ve hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR'un resmi internet sitesine bakıldığında Türkiye geneli toplam 113 bin 100 kişilik iş ilanı yayımlandığı görülmektedir. Peki alımlar hangi pozisyonlar için yapılacaktır? Buna göre Acil Tıp Teknisyeni, Açkı Ve Polisaj Tezgahı Operatörü-Metal İşçiliği, Ahşap Doğrama CNC Makinesi Operatörü, Aile ve Tüketici Bilimleri /Ev Ekonomisti, Alüminyum Kompozit Cephe Kaplamacısı, Ameliyathane Teknisyeni, Bilgisayar Teknolojisi Teknikeri, Bilgisayarlı Muhasebe Elemanı, Boyahane Tesis Takip İşçisi, Cam Ve Cam Eşya Rodajcısı, Çözgü Makinesi Yardımcı Elemanı (Cağlıkcı), Endüstriyel Bakım-Onarım Elektronikçisi, Halkla İlişkiler Görevlisi, İşletme Elektronik Bakımcısı, Kauçuk Yoğurucu, Madeni Yağ Satış Elemanı, Meydancı - iplik, Oto Cam Filmi Uygulama Ustası, Parke Ve Bordür Taşı İmal İşçisi, Proje Destek Elemanı (Mimari), Sigorta Satış Temsilcisi-Sağlık, Hayat, Turizm Danışma Elemanı, Yapı Laboratuvarı Teknisyeni vb. gibi aklınıza gelebilecek tüm pozisyonlar için iş ilanları mevcuttur. Peki adaylar nasıl başvurularını yapabilir?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

İŞKUR üzerinden 113 bin 100 personel, eleman ve işçi alımı ilanı yayımlandığı görülmektedir. Peki adaylar başvuruları nasıl yapacak? Buna göre başvurularını yapmak isteyen adayların https://goo.gl/NhYzEC linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması gerekmektedir. Bu link aracılığı ile adaylar tüm pozisyonları görebilir ve internet üzerinden başvurularını gerçekleştirebilir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim