İŞKUR üzerinden yayımlanmış olan ilana göre Toplum Yararına Programın ( TYP )'da yeni bir ilan yayımladı. Yayımlanmış olan ilana göre Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Kurumları ve Tutukluevleri ne Çevre temizliği alanında personel alımı yapacağını ilan etti.

Buna göre adaylardan, 18 yaşını doldurmamuş olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Öğrenci olmak, İŞKUR üzerinde kayıtlı işsiz olmak, Sosyal Yardım bilgi sistemi üzerinden yapılacak sorgulamada sosyal yardım almıyor olmak ve belirtilen yaş aralığında olmak şartları aranır.

Yayımlanan ilana göre, TYP no: 260929 nuramarlı ilandan detaylara ulaşabilirsniz. Buna göre Başlangıç tarihi 05 Eylül 2018 ve Bitiş tarihi 28 Aralık2018 olarak belirtilmiştir.Buna göre adaylar 114 gün yararlanacaklrdır.

Ayrıca adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu resmi internet sitesinden Toplum Yararına Programlar sekmesine tıklayarak 260929 nolu ilanı aratarak ilgili ilana ulaşabilirler. Başvurular 27 Ağustos 2018 tarihi ile başlayacak olup en geç 31 Ağustos 2018 tarihine kadar yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim