Türkiye İş Kurumu aracılığı ile Türkiye genelinde TYP ile çok sayıda personel alımı yapılacak.

Yeni açıklanan İŞKUR TYP personel alım ilanlarında 1.513 açık iş bulunuyor. Alımlarda çok sayıda kamu kurumları bulunuyor. TYP ilanları, hangi kurumlara personel alınacak. İşin olsa ekibi olarak ziyaretçilerimize TYP alım detaylarını aktarmak istiyoruz. Buna göre kamu kurumlarında TYP alımlarına başvuru yapmak isteyen adaylar için işte detaylar..

HANGİ İLLERDE ALIM YAPILACAK?

İŞKUR üzerinden TYP alımlarında İstanbul, Gaziantep, Mardin, Siirt il merkezi ile ilçelerinde alımlar yapılacak. Buna göre Uygulama alanında ise çevre temizliği görevi için alımlar yapılacağı belirtildi. Adayların başvurularda hangi şartları taşımaları gerekiyor.

BAŞVURU ŞARTLARI;

TYP alımlarına başvurular için adayların İŞKUR portalı üzerinde, işkur il yada ilçe şubeleri üzerinden yapılabilecek. Adaylar son başvuru tarihinden önce başvuru adımlarını tamamlamaları gerekiyor. Adayların 18 yaşını tamamlamış olmaları başvuru şartları için gerekli olacak.

İstanbul Üniversitesi, Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi, PTT Mardin Başmüdürlüğü, Siirt İl Özel idaresi, Tillo Kaymakamlığı, Kurtalan Belediyesi, Baykan Kaymakamlığı, Eruh Kaymakamlığı, Pervari Kaymakamlığı, Kurtalan İlçe Özel İdare Müdürlüğü ile Şirvan Kaymakamlığına alımlar yapılacak.

Başvuru için: https://goo.gl/qE5yvw

Editör: TE Bilisim