Kamu kurumları bünyelerindeki işçi personel eksikliğini karşılamak amaçlı personel alım ilanları yayımlmaya devam ediyor. Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) tarafından Kamu grubu olarak yayımlanan ilanlara göre toplamda 27 kayıt sayısı ile farklı pozisyonlara yüzlerce kamu personeli alımı için ilan yayımladılar. Bizde İşin Olsa ekibi olarak sizler için alım yapılacak pozisyonları ve kamu kurumlarını araştırp sizler için bir haber hazırladık. Bu haberimiz sayesinde sizde ilgili kurumlara başvuru yaparak iş sahibi olabileceksiniz.

İLANLARIN DETAYLARI:

Türkiye İş Kurumu tarafından yayımlanmış olan ilanlara göre, Ağrı Belediyesi, TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi, Ordu Evi Müdürlüğü, Bulancak Öğretmen Evi Müdürlüğü, Kepez Belediye Başkanlığı, Karacasu Belediyesi İdin Öğretmen Evi, Bolvadin Belediye Başkanlığı, Et ve Sür Kurumu Genel Müdürlüğü, Çanakkale Belediye Başkanlığı, Bolu Belediye Başkanlığı, Vezirköprü Sulama Birliği, izmir Tersanesi Komutanlığı, Gündoğmuş Belediye Başkanlığı, Erbaa Öğretmen Evi Müdürlüğü ve Didim Turizm Altyapı Birliği bünyelerine farklı pozisyonlarda alım yapacaklar.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Adayların ilgili ilanlara başvuru yapabilmeleri için belirtilen nitelikleri taşımaları zorunludur. Bu nedenle adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak ( Eski Hükümlü alımları için hariç ) Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ( Engelli alımları için hariç ) 18 yaşını tamamlamış olmak, En az ilköğretim mezunu olmak kaydı ile, Lise , Ön Lisans veya Lisans mezunu olmak ve eğer aranıyorsa bu yönde Kamu Personeli Seçme Sınavından lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapaca kadaylar başvurularını son başvuru gününe kadar gerçekleştirmeleri gerkemektedir. Başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresinden yapılacak olup adaylar İŞKUR giriş bigileri ile sisteme girerek ilanlara başvuru yapabilirler. İlanlara ulaşmak için, https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine girerek İşyeri Türü Sekmesinde bulunan Kamu seçeneğini seçerek ARA butnuna tıkladığınızda ilgili kamu ilanları karşınıza gelecektir.

Diğer İŞKUR ilanlarını takip etmek ve anında bildirim almak için İşin Olsa Mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.