12 Temmuz 2019 tarihi itibari ile İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan ilanlara göre belediyeler, Üniversiteler ve Öğretmevi Müdürlüğü kamu personeli alımı yapacaklarını ilan ettiler. Söz konusu ilanlar için başvuru süreci başladı ve adaylar başvurularını en geç 4 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gereklidir. 

HANGİ KURUMLAR ALIM YAPIYOR?

İŞKUR 12 Temmuz 2019 Kamu personeli alım ilanlarına göre, Aydın ilinde bulunan Öğretmenevi Müdürlüğü, Bahçelik Sulama Birliği, Aydıntepe Belediye Başkanlığı, Akdeniz üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı merkez Yemekhane Müdürlüğü ve Malatya Turgu Özal üniversitesi Personel Daire Başkanlığı alım yapacak. 

Bu kamu kurumları toplamda 61 kamu personeli alımı yapacaklar ve alımlar, Resepsiyon Görevlisi, temizlik Görevlisi, farklı alanlarda Operatör, Şoför, Müendis, Teknisyen, Kaloriferci, Güvenlik görevlisi, İşçi ve Tekniker gibi pozisyonlara yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Kamu kurumlarına başvuruda bulunacak adyalardan, Öncelikle 18 yaşını doldurmuş olmak, En az İlköğretim mezunu olmala birlikte lise, Ön Lisans veya lisans mezunu olmak şartları aranacak. Bunu dışında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel oalbilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gibi nitelikler aranıyor.

BAŞVURULAR:

Söz konusu ilanlara başvuruların ilanların yayım tarihi olan 12 Temmuz 2019 tarihi itibari ile başladılar. En geç 4 gün içerisinde yani en geç 16 Temmuz 2019 tarihine kadar başvuların yapılması gerekmektedir. Başvurular İŞKUR resmi internet adresi üzerinden elektronik ortamda yapılacak. Başvurularınızı https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine giriş yaparak çıkan ekranda İŞYERİ TÜRÜ ni KAMU olarak seçerek ve ARA butonuna tıklayarak ilgili ilanlara ulaşabilirsiniz.

KADRO DAĞILIMI NASIL OLACAK?

Yayımlannmış bu ilanlarda kadro dağılımı,

Öğretmenevi Müdürlüğü: 1 Garson, 2 Temizlik Görevlisi, 2 Resepsiyon Görevlisi

Bahçelik Sulama Birliği: 1 beden İşçisi ( Genel )

Aydın Belediye Başkanlığı: 3 İş makşnası Operatörü, 3 kamyon şoförü ve 4 temizlik personeli

Akdeniz üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor başkanlığı: 1 Gıda Mühendisi

Malatya Turgut Özal Üniversitesi: 45 farklı kadro ile personel alımı yapılacak. Detaylari çin Buraya Tıklayınız.