İŞKUR üzerinde 06 Aralık 2018 tarihi itibari ile yayımlanmış olan ilanlara göre farklı kurumlar bünyelerindeki personel eksikliğini gidermek için alım ilanı yayımladılar. Yayımlanmış olan ilanlara göre, 3 farklı kurum için ilan yayımlandı ve İşin Olsa Ekibi olarak sizlere detayları aktarıyoruz.

HANGİ KURUMLAR ALIM YAPACAK?

Yayımlanmış olan ilanlara göre, Eskil Öğretmenevi Müdürlüğü 1 kişilik boş kadro ile Garson ( Servis Elemanı ) alacak, T.C. Asar Sulama Birliği Başkanlığı 1 kişilik boş kadro ile Muhasebe Meslek Elemanı alacak ve Aliağa Belediye Başkanlığı 1 kişilik kadro ile İnşaat Mühendisi alacak.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İŞKUR üzerinde yayımlanan ilanlara göre adayların bu kurumlara başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak,En Az İlköğretim Mezunu olmak kaydı ile, Lise veya Lisans mezunu olmaları gereklidir. Garson poziyonu için ilköğretim mezunu olanlar, İnşaat Mühendisliği için 2 yıl deneyimi olmak ve Lisans mezunu olmak. Muhasebeci pozisyonu için ise lise mezunu, ÖnLisans veya Lisans mezunu olmak şartları aranacak.

ÖZEL ŞARTLAR:

Garson (Servis Elemanı) için adaylardan özel olarak, en az 1 yıl deneyimi olmaları verekmektedir. Ayrıca ilgili alım için kura yapılacak olup başvuru şartlarına uygun olanlar için noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır.

Muhasebe Meslek Elemanı için en az B sınıfı ehliyete sahip olmak ve office promramlarını kullanabilmeleri gerekmektedir.

İnşaat Mühendisliğine başvuru yapacak adaylar ise, fakültelerin inşaat mühendisliği bölümü mezunu olmaları, başvuru tarihi itibari ile 32 yaşından büyük olmamak, zmir İlinin Aliağa,Menemen,Çiğli, Karşıyaka veya Bayraklı İlçelerinden birinde ikamet ediyor olmak ve En az 2 Yıl İnşaat Mühendisi olarak çalışmış olan ve bunu belgelendirebilen kişiler müracaat edebileceklerdir.

BAŞVURULAR:

Söz konusu ilanlara başvuru yapacak adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine girerek ilanların ilan numaraları ile başvuru yapabilirler. Başvurular en ge. 10 Aralık 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. aşağıda sizlerle ilan numaralarını paylaşıyoruz.

Garson Servis Elemanı Pozisyonu  İlan No:00004753258

Muhasebe Meslek Elemanı İlan No:00004754433

İnşaat Mühendisi İlan No:00004754812

Editör: TE Bilisim