Türkiye İş Kurumu, özel firmaların ve kamunun personel ihtiyacının giderilmesinde önemli katkı sağlanıyor. İstanbul İlinde İŞKUR üzerinden alım yapılacak 5 Bin 394 açık iş ilanı bulunuyor. Adayların İstanbul ilinde başvuru yapabilecekleri 6 Binden fazla alımda başvuru şartlarını ve başvuruya ilişkin detayları merak ediyor. Aktarıyoruz.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR;

Büro personeli, güvenlik görevlisi (silahlı, silahsız) beden işçisi, satış danışmanı, garson, kasiyer, ambar memuru, aşçı pazarlamacı ve bir çok unvandaki alımlarda İstanbul ilinde görev alacak personeller için alımlar devam ediyor. Adayların bu pozisyonlardaki alımlara başvuru yapmak için hangi şartları taşımaları gerekiyor.

BAŞVURU ŞARTLARI;

İŞKUR aracılığı ile iş ilanlarına başvuru yapacak olan adayların hangi başvuru şartlarına sahip olması gerekiyor. Adayların 18 yaşını tamamlamış olması, askerlik ile ilişiğinin bulunmaması, görevini sürdürmeye engel sağlık engelinin bulunmaması ve başvuru özel şartlarında belirtilen eğitim şartı, askerlik şartı, tecrübe şartlarını taşıması gerekiyor. 

BAŞVURULAR;

Başvurular İŞKUR il ve ilçelerde bulunan hizmet merkezlerinden iş ve meslek danışmanları aracılığı ile yapılabilecek. İŞKUR e şube üzeriden üyelik oluşturmak ve giriş yapmak, ardından https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx sayfası üzerinden il, İstanbul seçerek arama yapmak yeterli olacak. İlan arama ekranında meslek ve iş yeri gibi alanları doldurarak arama yapılabilecek.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim