19 Mayıs tarihi itibari ile Türkiye İŞ Kurumu aracılığı ile Türkiye geneli 117 binden fazla işçi ve bir çok pozisyonda personel alımı yapılıyor. Kamu kurumları personelalımları da yapan İŞKUR belediylere kpss siz personel alımı yapılacağını duyurdu. Hangi belediyelerde personel alımı yapılacak? Belediye işçi alım başvuruları devam edenler hangileri?

ALIM YAPAN BELEDİYLER!

Menemen, Muratpaşa, İnebolu, Denizli, Samsun, Ortaca, Uluborlu, Subaşı, Bilecik, Tekirdağ, İstanbul il ve ileçelrinde belediylere düşük Kpss ile yada KPSS'siz alımalr yapılacak. Alım yapıalcak olan belediyler hangi poziyonlarda alım yapılacağı da belli oldu.  

ALIM YAPILAN POZİSYONLAR;  

Türkiye geneli işçi ve personel alımı yapan belediyelerde eğitim düzeyinde okur yazar, ilköğretim mezunu olması yeterli olacak. Bazı pozisyonlarda alımlar 5 ay 29 gün geçici çalıştırmak için alım yapılacak. Başvuru yapılacak olan unvanlar; İnsan Kaynakları Uzmanı  Beden İşçisi (Genel)  Vakumlu Yol Süpürme Araç Operatörü  Fırıncı Ustası-Unlu Mamuller  Fırıncı Ustası-Unlu Mamuller(Hamurkar)  Diğer Bilgisayar Makinesi Operatörleri  Kamyon Şoförü  Çöpçü  Çiftçi (Tarla Ürünleri)(Zirai Sulamacı)  Beko Loder (Kazıcı - Yükleyici) Operatörü  Bahçıvan  Garson (Servis Elemanı)(Şef Garson)  Mutfak Şefi  Cankurtaran  Kasiyer Barmen-Barmaid  Aşçı Yardımcısı  Servis Komisi  Bulaşıkçı (Stevard) Görüntü ve Ses Sistemleri Bakım Onarımcısı  Şoför (Yolcu Taşıma) pozisyonlarında alımlar yapılacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapılacak. İŞKUR ilanlarına erişmek ve başvuru yapmak için özgeçmiş oluşturmak ve son başvuru tarihinden önce başvuru yapılacak olan ilan detaylarına göre belge teslimi için gerekli olan işlemleri tamamlamak gerekiyor. İlanlara erişmek için İşyeri Ünvanına Belediye olarak giriş yaparak aramak gereklidir. 

Başvuru için: https://goo.gl/R9G8f3