Türkiye'ni dört bir yanında faaliyet göstermekte lan özel sektör firmaları açık pozisyonlrı için ilanlar yayımlamakta ve kendi bünyelerinde ilgili pozisyonlarda çalıoşmak üzere personel alımı gerçekleştirmektedir. İlanların büyük bir bölümü İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyuruluyır.

İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyurulmuş ilanlara bakıldığında farklı firmalarında kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az ilköğretim mezunu bin 300 kişilik büro memuru alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi firmalar büro memuru alımı yapıyor ve diğer detaylar nedir.

DETAYLAR

Başvuru Muatap: İŞKUR, Alım Yapılacak Pozisyon: Büro Memuru, Alınacak Personel Sayısı: Bin 300, En Az Mezuniyet: İlköğretim

ALIM YAPACAK FİRMALAR

ARAS KARGO NWG SERVİS HİZ. 34  NET POWER JENERATÖR ENERJİ VE GÜÇ SİST.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.  MEYSA MEDİKAL MOBİLYA VE SAĞLIK HİZMETLERİ METAL MAKİNA İMAL  OTAT GIDA SAN.TİC.LTD.ŞTİ. (Çİ)  ÇAĞAN ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ İŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİM VE DA  SEMAK KIRMA ELEME MAKİN.VE TAŞ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.  ASSİSTT REHBERLİK VEMÜŞTERİ HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKET  vb. gibi şirketler büro memuru alımı yapmaktadır.

BAŞVURULAR

Türkiye geneli toplam bin 300 kişilik büro memuru alımı yapılıyor. Peki bin 300 büro memuru alımı ilanına nasıl müracaat edilir. Aşağıda belirtilen linki takip edecek olan adaylar kendi illerinde alımın var olduğun görüyorsa en yakın İŞKUR merkezlerinden ya da yine aşağıda ki linkten başvurularını yapabilir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2267  
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim