İŞKUR üzerinden yayınlanan ilana göre farklı sağlık kurumlarında çalışmak üzere personel alımı yapılacağı açıklandı. Farklı sağlık kurumları bünyesinde çalışacak olan personellerin yayınlanan ilanları inceleyerek başvuru yapmalarına olanak sağlandı. Türkiye geneline yayılan personel ilanları için en önemli şartlardan biri de çalışılacak olan şehirde ikametgah adresinin bulunması.

POZİSYON DETAYLARI

İŞKUR üzerinden yayınlanan personel ilanları için 3 farklı pozisyondan toplamda 297 personel alımının yapılacağı belirtildi. Yapılacak alımlarda açık olan pozisyonlar şu şekildedir; " Hasta Danışmanı, Hasta Kabul - Kayıt Görevlisinin yanı sıra Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı kadrosu içerisine toplamda 297 personel alımının yapılacağı duyuruldu.

POZİSYON BAŞVURU ŞARTLARI

Personel alımı yapacak olan kurumların kendi bünyelerine özel başvuru şartları olduğu için adayların başvuru yapmadan önce ilanda yer alan özel başvuru şartlarını incelemeleri gerekmektedir. Özel şartlar bir yana adaylardan istenen genel şartlar ise şu şekildedir; " Kamu haklarının saklı olması, istenilen eğitim seviyelerinde diploma almak, vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilmek, takım çalışmasına yatkın olmak, personel alımı yapacağınız şehir için ikamet belgesine sahip olmak, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, bilgisayar ve office programlarını etkili bir şekilde kullanabilmek" adaylardan istenilen başvuru şartlarındandır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR

İŞKUR üzerinden yayınlanan personel ilanları yine İŞKUR üzerinden yapılmaktadır. Yapılacak başvurularda kendi üyelik bilgilerinizi sistem üzerine girerek arama çubuğunu da başvuru yapmak istediğiniz pozisyonu yazarak başvuruda bulunabilirsiniz.

Hasta Danışmanı Personel Alımı için TIKLAYINIZ

Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi Personel Alımı için TIKLAYINIZ

Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı Personel Alımı için TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim