Türkiye genelinde Noterler Birliğine bağlı olarak görevlerini sürdüren noterler personel ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik olarak İŞKUR üzerinden yeni ilanlar açıklıyor. Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından açıklanan ilanda Adalet Baştürk 10. Noteri için başvurular devam ediyor. 17 Eylül 2020 tarihinde adaylar başvurularını online olarak yada Alo 170 hattı üzerinden tamamlamaları gerekmektedir.

NOTER ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI; Yaş şartında en az 22 en fazla 30 olması bay yada bayan adaylar başvuru yapabilecekler. Üniversitelerin bilgisayar teknolojileri bilgisayar programcılığı bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir.

İŞKUR BANKA PERSONELİ İLANLARI

Şekerbank Afyonkarahisar Şubesinde görevlendirilmek üzere büro memuru, Akbank Eskişehir Bölge Müdürlüğünde görevlendirilmek üzere büro memuru, Şekerbank Genel müdürlüğünde istihdam edilmek üzere büro memuru, Türkiye İş Bankası bankacılık meslek elemanı kadrosunda alım, Denizbank ve Akbank farklı eğitim düzeylerinde çok sayıda personel istihdamları yapacak. Başvurular İŞKUR e-şube portalından yapılabilecek.

BANKACI PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI; Yaş şartında en az 18 yaşını doldurmuş olmak, eğitim şartlarında ise en az lise ve dengi okullardan mezun olmak gerekmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İlanlara erişmek için noter büro personeli kadrosu için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00005600027&isyeriTuru=%C3%96zel linkini yeni tarayıcıdan açmak ve başvuru tarihi olan 17 Eylül 2020 tarihi saat 23:59'a kadar online olarak başvuru adımlarını tamamlamak gerekmektedir. Banka personeli alımlarında ise İŞKUR e-şube portalı üzerinden iş yeri unvanına banka ismini yazarak arama yapmak gerekmektedir. 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim