İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara göre farklı şehirlerde bulunan kurumlar ve kuruluşlar bünyelerindeki eksikliği karşılamak adına personel alımı yapacaklarını ilan ettiler. Bu haberimizde sizlere alım yapılacak pozisyonlar, Alım yapılacak şehirler ve başvuru şartları hakkkında bilgileri aktarmaya çalışacağız.

HANGİ ŞEHİRLERDE PERSONEL ALINACAK?

İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan ilanlara göre, Aydın, Çankırı, Muğla, İzmir, Çanakkale, Ankara, Antalya, Konya, Bursa, Hatay, Burdur, Tunceli, Erzurum, Aksaray, Kırıkkale, Yalova, Eskişehir, Tekirdağ, Manisa, Karaman, Muğla, Burdur, Sakarya, Mersin, Denizli, Afyonkarahisar, Denizli, İzmit, Karaman ve Yozgat illerinde personel alımı yapılacaktır.

ALIM YAPACAK KURUM VE BELEDİYELER?

Yukarıda sizlerle paylaştığımız 30 farklı şehirde personel alımı yapılacak. Alımlar yüzlerce boşluk ile yapılacak. Aşağıda sizlerle paylaşacağımız görüntilerde yayımlanmış olan ilanları ve son başvuru tarihlerine ulaşabileceksiniz.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

Yukarıda sizlerle paylaştığımız kurumlar personel alacak. Alımlar farklı pozisyonlara yapılacak. Bu yönde yayımlanmış ilanlara göre, Kazı İşçisi, Daimi İşçi, Vasıfısz İşçi, Şoför, Temizlik İşçisi, Sürüpgeci, Büro İşçisi, İş Makinası operatörü, Su tesisatçısı, Arkeolog, Park ve Bahçe Bakım Elemanı, Gıda Teknikeri, Büro Personeli, Yolcu Taşıma Şoförü, Garson gibi kadrolarda alım yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İŞKUR aracılığı ile dışarıdan işçi alımı ilanlarına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Görevini yapmasına engel  olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, En az okuryazar ve ilköğretim mezunu olmak şartları aranır. Ayrıca alım yapılacak pozisyona göre adayların ilgili belgelere sahip olmaları gerekmektedir. 

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar öncelikle belirtilen şartları taşıyor olmaları gereklidir. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar kurumların istedikleri başvuru belgeleri ile birlikte ilgili kurumlara şahsen yapılması gerekmektedir. İlanlara ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

BAŞVURU VE İLANLARIN ADRESİ: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/

Editör: TE Bilisim