İŞKUR tarafından yayınalann personel ilanına göre bu sefer kendi bünyesine personel alımı yapacağını açıkladı. İŞKUR'un üzerinde çalışmalar yaptığı yeni proje olan istihdam projesini de görev almak üzere personel alımı yapıtğını başvuracak adayların da belirtilen başvuru şatlarına göre hareket etmeleri gerektiğini söyledi.

İŞKUR'un üzerinde çalışamları yoğunlaştırdığı "Geçici Koruma Altındaki Suriyeliler ve Türk Vatandaşları için İstihdam Desteği Projesi kapsamında yürütmüş olduğu çalışmalar bir çok bakanlık tarafından da destek gelmektedir. Üstelik bakanlıkların yanı sıra Dünya Bankası'nın da işin içinde olduğu ve Avrupa Birliği tarafından da finansal açıkların kapatıldığı bu projeyle ilgili olarak danışman ihityacı bulunulduğunu ve alımların yapılması için İŞKUR üzerinden personel alımı için seçenek sunulduğu açıklandı.

İŞKUR üzerinden yapılan resmi açıklama ise şu şekilde yayınlandı " Dış İlişkiler ve Projeler Dairesi Başkanlı koordinasyonunda yürütülen ve proje kapsamı içerisinde görev ve sorumluluklar bulunan ilgili Daire Başkanlıkları kapsamı içerisinde proje süresi boyunca İŞKUR bünyesinde çalışmak isteyen bireysel danışmanlara ihtiyaç duyulmuştur" açıklamasıyla personel alımının olduğu açıklandı.

DANIŞMANLIĞA GEREK DUYULAN POZİSYONLAR

İŞKUR bünyesinde bulunan ve danışmanlık gereksinimi duyulan pozisyonlar şu şekildedir; Mali Yönetim Danışmanlığı (2), Satın Alma ve Sözleşme Yönetimi Danışmanı (2), Yazılım Analiz Danışmanı (1), Yazılım Geliştirme Danışmanı (3), Yazılım Test Danışmanı (1), Proje Uygulama Danışmanı (2), İzleme, Değerlendirme ve Raporlama Danışmanı (1), ve İletişim Danışmanı (1) olarak açıklama yapıldı.

POZİSYONLAR için GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak ve erkek adayların askerlik ile ilgii bir sorunu bulunmaması, ilgili bölümlerden mezun olmak, adli sicil kaydının temiz bulunması, herhangi bir sağlık sorununun olmaması adaylardan istenilen genel şartlardandır.

Editör: TE Bilisim