Bilindiği üzere işsizliğin azaltılması için hükümet ve İŞKUR çalışmalarına devam ederek pek çok sektör için personel alımı ilanları yayımlamaya devam etmektedir. İŞKUR iş ilanlarına adaylar İŞKUR şube ve müracaat merkezlerinden başvuru yapabildiği gibi yine İŞKUR'un resmi internet sitesinden de başvurular yapılabilmektedir.

İŞKUR'un resmi internet sitesinde adaylara toplam açık pozisyon sayısı hakkında bilgiler verilmektedir. İŞKUR'un resmi internet sitesinde yer almakta olan açık pozisyon sayısı incelendiğinde Türkiye geneli toplam 122 bin kişilik personel alımı gerçekleştirildiği görülmektedir. Buna ait olan gerekli resim aşağıda ki bölüme eklenmiştir.

HANGİ SEKTÖRLERE ALIM YAPILIYOR

İŞKUR üzerinden toplam 122 bin kişilik personel alımı yapılıyor peki hangi sektörler için personel alımları yapılmaktadır. Buna göre sağlık, eğitim, giyim, otomotiv, teknoloji, gıda vb. gibi sektörler başta olmak üzere aklınıza gelecek her türlü sektör için İŞKUR üzerinden personel alımı gerçekleştirilmektedir.



NASIL BAŞVURU YAPILIR

Başvurular İŞKUR şube ve müracaat merkezlerinden yapıldığı gibi yine adaylar internet üzerinden de müracaatlarını gerçekleştirebilmektedir. İşe ihtiyacı olan adayların İŞKUR şube ve müracaat merkezlerine giderek illerinde ki açık pozisyonlar hakkında bilgi alabilir ve bu pozisyonlara müracaatlarını gerçekleştirebilir. Yine adaylar aşağıda ki linki takip ederek de istediği açık pozisyonlara müracaatlarını gerçekleştirebilmektedir.

http://www.iskur.gov.tr/
İŞKUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim