Türkiye İş Kurumu Aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre BOTAŞ Boru Hatları İle Petrol taşıma A.Ş. bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere memur personel alımı yapacağını belirtti. Alımlar farklı 3 farklı başkanlığa ve 2 farklı pozisyon ile yapılacak. Buna göre BOTAŞ, Uzman yardımcılığı pozisyonunda Tedarik ve Sözleşmeler Daire Başkanlığı 2 ve Doğal Gaz Alım ve İhracat Daire Başkanlığına 1 memur alacak. Mühendis pozisyonunda ise LNG İşletme Müdürlüğünde 1 kişi alınacak.

Kimler Başvuru Yapabilir?

Başvuru yapacak adaylardan bazı genel ve özel nitelikler aranıyor. Bu kapsamda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgili problemi olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, İİBF, İktisat ve İşletme veya Endüstri Mühendisliği / Çevre Mühendisliği / İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümlerinden mezun olmuş olmak, Son 5 yıl içerisinde yapılmış olan Yabancı Dİl Sınavından en az B seviyesinde ingilizce dilinden puan almış olmak, ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSp3 veya KPSSP1 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartları ve 18 ile 35 yaş aralığında olmak şartları aranacaktır.

Başvurular Nasıl Ne Zaman Yapılacak?

Söz konusu ilan Türkiye İş Kurumu üzerinde ilan edilmiş olup adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını en geç 18 Mart 2019 tarihine kadar gerçekleştirmek zorundadırlar. ilanlara https://esube.iskur.gov.tr/istihdam/acikisilanara.aspx adresi üzerinden ilan numararı ile ulaşabilirsiniz. İlgili ilanlar için 00004877856 , 00004877837 ve 00004877697 numaralarını kullanabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim