Türkiye çapında bir çok şehirde faaliyette olan sağlık kurumları bünyesinde görev alacak Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi pozisyonları için İŞKUR’un resmi adresinden ilan yayımlandı. Türkiye İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre adayların en az lise mezunu olması şartıyla açık pozisyonlara başvuru yapabiliyorlar. Söz konusu pozisyonların ilan başvuruları İŞKUR üzerinden yapılacağı açıklanırken diğer kurumlar tarafından alımlar 9 farklı şehirde yapılacak. 9 farklı şehir arasında ise; Ankara, İstanbul, Gaziantep, Antalya, Yalova, İzmir, Bursa, Denizli, Osmaniye gibi farklı şehirlerde bulunmaktadır.

BAŞVURU KOŞULLARI VE BAŞVURULARIN NASIL YAPILACAĞI

Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi alımları için siz adaylardan talep edilen başvuru koşulları, T.C. vatandaşı olmak, Kamu haklarını mahrum olmak, Her pozisyon için farklı eğitim seviyesi istensen de genellikle en az ilköğretim mezunu olmak, Takım çalışmasına ayak uydurmak, Alım yapılacak şehirlerde oturmak, Erkek adayların askerlik görevini yerine getirmiş olması, Bilgisayar Office programlarını kullanabilme kabiliyeti olmak.

Bu şartları sağlayan adayların başvuruları İŞKUR üzerinden yapabileceği gibi adayların İŞKUR resmi internet adresine kullanıcı adıyla girerek tüm detayları öğrenebilir, istediğiniz pozisyona başvuru yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim