Ülkemizin dört bir yanında görevlerine devam etmekte olan kamu ile özel sektör firmaları açık pozisyonları için ihtiyaçlarına göre personel alımları gerçekleştirmektedir. Buna göre personel alımı ilanlarının büyük bir bölümü kamuoyuna Türkiye İş Kurumunun resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmaktadır.

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında yurt geneli özel sektör firmalarının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az ilkokul mezunu 500 ambar ve depo görevlisi alımı yapıldığı görülmektedir. Peki alımlara ilişkin detaylar nedir ve adaylar nasıl başvurularını gerçekleştirebilir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Türkiye İş Kurumu tarafından yayımlanan ilanlara göre özel sektör firmanın en az ilkokul mezunu 500 ambar ve depo görevlisi alımı yapıldığı görülmektedir. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların en az ilkokul mezunu olması, sorumluluk sahibi olması, vardiyalı sistemde çalışabilir olması, not tutabilir olması, kayıt yapabilir olması ve tercihen bilgisayar kullanmayı biliyor olması gerekmektedir. Peki başvurular nasıl yapılacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Özel sektör firmaları en az ilkokul mezunu 500 ambar ve depo görevlisi alımı gerçekleştirmektedir. Peki başvurular nasıl yapılacak? Başvurularını yapmak isteyen adayların hemen (https://goo.gl/mpWXvA) linkini kopyalaması, tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması ve müracaatlarını da yine aynı kanal üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.