Ülkemizde hizmetlerini sürdürmeye devam eden şirketler açık pozisyonları için personel alımı gerçekleştirmeye devam etmektedir. Kuruluşların bir bölümü personel alımlarını resmi internet sitesinden yayımladığı gibi yine alımları İŞKUR üzerinden de yapmaktadırlar.

İŞKUR üzerinden çağrı merkezi müşteri temsilcisi pozisyonu için alınan ilanlara bakıldığında toplam bin 700 kişilik personel alımının yapıldığı görülmektedir. Peki hangi firmalar alım yapıyor. Detaylar nedir?

DETAYLAR

Müracaat Muatap: İŞKUR
Alınacak Pozisyon: Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi
Alınacak Personel Sayısı: Bin 700
Alım Yapan Firma Sayısı: 120
En Az Mezuniyet: İlköğretim

HANGİ FİRMALAR ALIM YAPIYOR


İŞKUR üzerinden 120 farklı firma için toplam bin 700 kişilik alımın yapıldığı görülmektedir. Peki hangi firmalar çağrı merkezi müşteri temsilcisi pozisyonu için personel alımı gerçekleştirmektedir.

Türkiye geneli büyük ve küçük çaplı olmak üzere çok sayıda özel sektör firması kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çağrı merkezi müşteri temsilcisi alımı gerçekleştirmektedir. Adayların tüm alım yapan firmaları görüntülemek için aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

BAŞVURULAR

120 farklı firma toplam bin 700 kişilik çağrı merkezi müşteri temsilcisi pozisyonuna personel alıyor. Peki başvurular nasıl yapılır. Adaylar bulundukları il İŞKUR müracaat merkezlerine giderek illerinde çağrı merkezi personeli olup olmadığını öğrenebilir ve yine aşağıda ki bilgiden de adaylar sorgulama yapabileceği gibi müracaatlarını gerçekleştirebilir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=10436

DİĞER ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ