Ülkemizde faaliyet gösteren firmalar açık pozisyonları içni İŞKUR ve interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile personel alımı gerçekleştirmektedir. İlanlar firmalar tarafından hazırlanmakta ve başvuru kanalları aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır.

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ve en çok rağbet görmekte olan kadrolar arasında yer alan çağrı merkezi müşteri temsilcisi pozisyonu için Türkiye geneli en az ilköğretim mezunu olmak üzere toplam bin 700 kişilik personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki alım yapan firmalar hangileri ve başvuru ile detaylar nedir?

DETAYLAR

Müracaat Muatap: İŞKUR
Alınacak Personel Sayısı: Bin 700
Alınacak Pozisyon: Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi
En Az Mezuniyet: İlköğretim

HANGİ FİRMALAR ALIM YAPIYOR

İŞKUR aracılığı ile Türkiye geneli bin 700 çağrı merkezi müşteri temsilcisi personeli alımı yapılıyor. Peki hangi firmalar alım yapıyor.

ULUSAL ELEKTRONİK TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş
PATIRTI TEKSTİL ANONİM ŞİRKETİ 
EKO ÇAĞRI MERKEZİ HİZMETLERİ TİC.SAN.A.Ş. 
İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ 
NY DANIŞMANLIK-NİHAT YOZKOYUNU 
MG ÇAĞRI MERKEZİ VE DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ 
İNFOLİNE REHBERLİK VE ÇAĞRI MERKEZİ HZM.A.Ş. 

BAŞVURULAR

Yukarıda belirtilmiş olan firmalar başta olmak üzere çok sayıda farklı firma toplam bin 700 kişilik çağrı merkezi personeli alımı yapmaktadır. Adayların aşağıda ki linki takip ederek illerinde alım varsa İŞKUR merkezlerinden başvuru yapması ya da İŞKUR'un internet sitesinden müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=10436
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim