İŞKUR, bir çok vatadanşa ekmek kapısı bulmaya aracılık etmeye devam ediyor. İŞKUR sitesi üzerinden açılan personel ilanlarıyla bir çok iş ayaran vatandaşa köprü konumunda olan İŞKUR, bu zamana kadar bir çok vatandaşa iş bulma olanağı sağlamıştır. Yine bu amaç doğrultusunda kendi iş bulma sayfasından yayımladığı ilana göre Büro görevinde çalışabilecek bir çok personel eleman alınacağı açıklandı.

BAŞVURU YAPILACAK POZİSYONLAR ve DETAYLARI

İŞKUR üzerinden yapılan personel alımlarının hangi pozisyonlara yönelik olduğu yayımlanan açıklamada şu şekilde belirtildi; " Büro İşçisi (361), Büro Memuru (733), İdare işlerden sorumlu olacak Büro Memuru (18), Büro Yönetimi Elemanı (2), Büro Yönetimi ve Sekreterlik (78)" pozisyonlarına alm yapılacağı açıklandı. Yapılacak personel alımları için belirlnen özel şartlar her pozisyon için farklı olduğu fakat kurumların bünyesine eleman alırken belirlemiş olduğu genel şartlarında tüm pozisyonları kapsadığı açıklandı.

BAŞVURU ŞARTLARI

Büro pozisyonları için yapılacak olan personel alımları kapsamında kurumlar tarafından belirlenen genel şartları şu şekildedir; " T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, ekip çalışma sistemine ayak uydurmak, belirlenen özel eğitim şartlarını yerine getirmiş olmak, herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması, güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç almak, adli sicil belgesinin temiz olması" gibi şartlar adaylardan istenilen şartlardandır.

BAŞVURU NEREDEN ve NASIL YAPILIR

Birbirinden farklı Büro Pozisyonlarına başvuru yapacak olan adaylar İŞKUR sistemlerine giriş yaparak, arama yerine başvuru yapmak istedikleri Büro pozisyonlarını yazarlarsa karşılarına çıkan ilk iş ilanına girerek başvuru yapabilmektedirler.

Başvuru Adresi: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx