Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan kuruluşlar açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Alım ilanları firmalar tarafından belirlenmekte olup genel olarak online iş ilanları siteleri ya da İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyurulmaktadır.

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanlara bakıldığında en az ilköğretim mezunu toplam bin 500 kişilik çağrı merekzi personeli alımının gerçekleştirildiği görülmektedir. Peki kimler başvuru yapabilir. Çağrı merkezi personeli alımına nasıl başvuru yapılır ve detaylar nedir?

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR

İŞKUR Aracılığı ile toplam bin 500 kişilik çağrı merkezi personeli alımı gerçekleştirilmektedir. Peki kimler müracaat edebilir.
En Az ilköğretim mezunu olmak (tercihen lise)
Diksiyonu düzgün olmak
Çözüm odaklı olmak
Müşteri ilişkilerinde etkili olmak
Genel olarak adaylardan aranan şartlar yukarıda belirtilenlerdir. Başvuracak olan adayların bu niteliklere sahip olması gerekmektedir.



NASIL BAŞVURU YAPILIR

Başvuru yapacak olan adayların öncelikle kendi illerinde çağrı merkezi personeli alımının yapılıp yapılmadığını sorgulaması gerekmektedir. Bunun için adayların illerinde ki İŞKUR'dan bilgi alması ya da aşağıda ki linkten gerekli detayları öğrenip yine aynı kanaldan başvuru yapması gerekmektedir. Kendi illerinde çağrı merkezi müşteri temsilcisi pozisyonu için personel alımı olmayan adaylar illerinde ki İŞKUR müracaat merkezlerinden başvuru yapamaz. Detayları aşağıda ki linklerden öğrenebilirsiniz.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=10436
TÜM İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ