Ülkemizde faaliyetlerini sürdüren kuruluşlar kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmeye devam etmektedir. Alım ilanları genel olarak online iş ilanları sitelerinden ve İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyurulmaktadır.

İŞKUR'un resmi internet sitesinde yer alan iş ilanlarına bakıldığında Türkiye geneli büro memuru kadrosu için toplam bin 500 kişilik personel alımının gerçekleştirildiği görülmektedir. Peki kimler müracaat edebilir ve detaylar nedir?

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanlara bakıldığında bin 500 büro memuru alımının yapıldığı görülmektedir. Peki kimler başvuru yapabilir. Buna göre en az ilköğretim mezunu olmak (tercihen lise), esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen, insan ilişkilerinde güçlü, çözüm odaklı çalışabilen, diksiyonu düzgün gibi nitelikler aranmaktadır.

İLANLARI İŞKUR SİTESİNDEN SORGULATABİLİRSİNİZ

Türkiye geneli toplam bin 500 kişilik büro memuru alımı yapıldığı görülmektedir. Alım ilanına inanmak istemeyen adaylar İŞKUR'un resmi internet sitesi aracılığı ile ilanı sorgulayabilir. 



BAŞVURULAR

Bin 500 büro memuru alımına müracaat etmek isteyen adayların kendi illerinde alımın olup olmadığını kontrol etmesi gerekmektedir. Kendi illerinde büro memuru alımı varsa İŞKUR şube ve müracaat merkezlerinden başvuru yapabilirsiniz. Yine adaylar İŞKUR'a gitmeden aşağıda yer alan linki takip ederek gerekli müracaatlarını yapabilir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2267

TÜM BÜRO MEMURU ALIMLARI
FARKLI İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim