Ülkemizde faaliyet göstermek olan özel şirketler açık pozisyonları için İŞKUR üzerinden ilanlar yayımlamaya devam ediyor. İlanlar özel sektör firmaları tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna İŞKUR'un resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmaktadır.

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara bakıldığında en çok rağbet gören kadro büro memuru kadrosu için toplam bin 400 kişilik en az ilköğretim mezunu personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi firmalar alım yapıyor ve bin 400 en az ilköğretim mezunu büro memuru alımı detayları nedir.

DETAYLAR

Başvuru Muatap: İŞKUR, Alım Yapılacak Pozisyon: Büro Memuru, Alınacak Personel Sayısı: Bin 400, En Az Mezuniyet: İlköğretim

ALIM YAPACAK FİRMALAR

ARAS KARGO NWG SERVİS HİZ. 34  NET POWER JENERATÖR ENERJİ VE GÜÇ SİST.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.  MEYSA MEDİKAL MOBİLYA VE SAĞLIK HİZMETLERİ METAL MAKİNA İMAL  OTAT GIDA SAN.TİC.LTD.ŞTİ. (Çİ)  ÇAĞAN ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ İŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİM VE DA  SEMAK KIRMA ELEME MAKİN.VE TAŞ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.  ASSİSTT REHBERLİK VEMÜŞTERİ HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKET  vb. gibi şirketler büro memuru alımı yapmaktadır.

BAŞVURULAR

Bin 400 kişilik büro memuru alımına ilişkin detaylar hemen yukarıda verilmiştir. Peki büro memuru alımına başvurular nasıl yapılacak. Aşağıda ki linkler aracılığı ile müracaatlar yapılabildiği gibi yine illerinde alım varsa İŞKUR üzerinden de yapılabilir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2267  
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim