Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı bünyesine bağlı bulunan Türkiye İş Kurumu İŞKUR özel sektör firmalarının ilanlarını kabul ederek kamuoyuna bu ilanları duyurmakta ve başvuruları almaktadır. Buna göre İşin Olsa ekibi olarak ambar ve depo görevlisi kadroları için Türkiye geneli yayımlanan tüm ilanları bir araya getirdik.

Buna göre Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile yurt geneli en az ilköğretim mezunu bin 370 ambar ve depo görevlisi alımı yapılıyor. Peki kimler başvuru yapabilir, adaylardan aranmakta olan özellikler nelerdir? Merak edilen ve gereksinim duyulan tüm bilgileri www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere açıklıyoruz.

ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile en az ilköğretim mezunu olmak üzere Türkiye geneli bin 370 ambar ve depo görevlisi alımı yapılıyor. Peki aranan şartlar nelerdir? Buna göre adayların en az ilköğretim mezunu olmak, sorumluluk sahibi olmak, sağlığı iş yapmaya yatkın olmak, bilgisayar kullanmayı biliyor olmak, rapor tutabilir olmak, ürün kayıtı yapabilir olmak gibi şartlar aranmaktadır. Peki bin 370 ambar ve depo görevlisi ilanına başvurular nasıl yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Bin 370 ambar ve depo görevlisi ilanına başvuru yapmak isteyen adayların hemen tarayıcılarının url bölümüne https://goo.gl/GXzmkH linkini yapıştırması ve enter ya da git butonuna basması gerekmektedir. Bu adımları gerçekleştiren adaylar tüm ilanları görebilir ve istediği ilan için başvurularını bu kanal üzerinden gerçekleştirebilir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA