Türkiye'nin dört bir yanında faaliyetlerini sürdürmekte olan Türkiye İş Kurumu aracılığı ile her gün binlerce kişilik memur ve personel alımı ilanı kamuoyuna duyurulmaktadır. Türkiye İş Kurumu tarafından yayımlanan ilanlarda en çok rağbeti büro memuru kadrosu görmektedir.

İşin Olsa ekibine gelen yoğun istekler üzerine sizler için bu içeriği hazırladık. Buna göre İŞKUR aracılığı ile bin 345 büro memuru alımı yapıyor. Peki bin 345 büro memuru alımına ilişkin detaylar nedir, kimler başvuru yapabilir, bin 345 büro memuru alımına ilişkin tüm bilgileri İşin Olsa ekibi olarak sizlere iletiyoruz.

BİN 345 BÜRO MEMURU ALIMI DETAYLARI NEDİR?

Bin 345 büro memuru alımı yapılıyor peki ilan detaylar nedir? Buna göre alımlar İŞKUR üzerinden yapılacak olup ilanlar özel sektör firmaları tarafından yayımlanmıştır. Adayların en az ilkokul mezunu olması, rapor tutabilir olması, bilgisayar kullanmayı ve Microsoft Office programlarını biliyor olması gerekmektedir. Peki adaylar başvurularını nasıl yapabilir?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Bin 345 büro memuru alımı ilanına adaylar başvurularını nasıl yapabilir. Buna göre müracaatlarını etmek isteyen adayların https://goo.gl/JeiNis linkini kopyalaması, tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması, uygun pozisyonlar için müracaatlarını aynı kanal üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir. Kendi illerinde alım var ise adaylar illerindeki İŞKUR'a giderek büro memuru kadrolarını görmek istediğini ve başvuru yapmak istediğini söyleyebilir.

Editör: TE Bilisim