Ülkemizin oldukça önemli kamu kuruluşları arasında yer alan ve Türkiye'nin dört bir yanında yüzlerce farklı çalışma bölgesi ile hizmetlerini sürdüren işsizlik konusunda yoğun çalışmalar gerçekleştirmekte olan Türkiye İş Kurumu yeni ilanlar yayımlamaya devam ediyor.

Türkiye İş Kurumu tarafından yeni yayımlanan ilanlara göre özel sektör firmalarının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az ilkokul mezunu toplam bin 202 büro memuru alımı yapıldığı görülmektedir. Peki büro memuru alımında detayla nedir, büro memuru alımına kimler başvuru yapabilir.

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Türkiye İş Kurumu ilanlarına göre özel sektör firmaları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere bin 202 büro memuru alımı yapıldığı görülmektedir. Peki ilan detayları nedir? Adayların en az ilkokul mezunu olmak, bilgisayar kullanmayı biliyor olmak, Microsoft Office programlarında başarılı olmak, okuma yazma biliyor olmak, rapor tutabilir ve sunabilir olmak gibi şartlara sahip olunması gerekmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan ilanlara göre özel sektör firmaları en az ilkokul mezunu bin 202 büro memuru alımı yapmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre müracaatlarını etmek isteyen adayların https://goo.gl/JeiNis linkini kopyalaması, tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması, uygun pozisyonlar için müracaatlarını aynı kanal üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir