Ülkemizin işsizlik oranının azaltılması konusunda önemli çalışmaları bulunmakta olan Türkiye İş Kurumu İŞKUR hem özel sektör hemde kamu kurumlarının iş ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamakta olup İşin Olsa ekibi olarak yoğun rağbet görülen büro memuru kadrosu için ilanları birleştirdik.

Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden büro memuru kadrosu için yayımlanan ilanlara bakıldığında bin 192 büro memuru alımı yapıldığı görülmektedir. Peki büro memuru alımı ilanına başvuru yapabilmek için adayların sahip olması gerektiği nitelikler nelerdir, nasıl başvuruyapabilir? Gerekli bilgileri www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere veriyoruz.

ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile farklı özel sektör firmaları bin 192 büro memuru alımı yapıyor. Peki kimler başvuru yapabilir? Buna göre adayların en az ilkokul mezunu olmak, diksiyonu düzgün olmak, bilgisayarı iyi derece biliyor olmak, iyi derece Microsoft Office programlarını biliyor olmak, iletişim becerileri hem yazılı hemde sözlü alanda güçlü olmak, çalışılan ekiple uyum sağlayabilir olmak gibi şartlar aranmaktadır. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı özel sektör firmaları bin 192 büro memuru alımı yapıyor. Peki büro memuru alımı ilanına kimler nasıl başvuru yapabilir? Adayların https://goo.gl/DhhAEP linkini kopyalaması ve tarayıcılarını url bölümüne yapıştırarak başvurularını tamamlaması gerekmektedir. Bu linkten başvuru yapabilmek için öncelikle adayların İŞKUR sitesi üzerinden İŞKUR'a kayıt yaptırması gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim