Ülkemizin en tanınır ve en önemli kamu kurumları arasında yer almakta olan Türkiye İş Kurumu aracılığı ile kamuoyuna memur ve personel alımı ilanları yayımlanmaya devam etmekte olup yeni ilanlar duyuruldu ve İşin Olsa ekibi olarak sizlere bilgi veriyoruz.

Buna göre Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile en az ilkokul mezunu 969 büro memuru alımı yapıldığı öğrenildi. Peki adayların hangi şartlara sahip olması gerekiyor ve 969 büro memuru alımında adaylar başvurularını nasıl yapabilir tüm bilgileri açıklıyoruz.

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile özel sektör firmaları 969 büro memuru alımı gerçekleştirmekte olup adayların en az ilkokul mezunu olmak, bilgisayar kullanabilir olmak, sorumluluk sahibi olmak, Microsoft Office programlarını kullanabilir olmak, raporlama yapabilir olmak, kayıt tutabilir olmak gibi şartlara sahip olması gerekmektedir. Peki büro memuru alımına adaylar nasıl başvuru yapabilir?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

İŞKUR aracılığı ile özel sektör firmalarının en az ilkokul mezunu 969 büro memuru alımına başvuru yapacak olan adayların https://goo.gl/SLLZ5Q linkini kopyalaması ve bu linki tarayıcılarına yapıştırarak enter yani git tuşuna basması ardından gelen ekran aracılığı ile müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim