Ülkemizde faaliyet göstermekte olan özel sektör firmaları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere aralıklarla memur ve personel alımları gerçekleştirmektedir. İlgili firmalar özel sektör firmaları tarafından hazırlanmakta olup kamuoyuna Türkiye İş Kurumu ya da interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanmaktadır.

Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında Türkiye geneli İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu toplam 908 büro memuru alımının yapıldığı görülmektedir. Peki büro memuru alımları hangi illere yapılacaktır ve detaylar nelerdir?

İLAN BİLGİSİ ve DETAYLAR NEDİR?

Müracaat Muatabı: İŞKUR
Alınacak Personel Sayısı: 908
Alınacak Pozisyon: Büro Memuru
En Az Mezuniyet: İlköğretim
Devam Türü: Özel Sektör / Daimi

İlanları cebinize bildirim almak için ve her ilandan haberdar olabilmek için Mobil Uygulalmızı indirebilirsiniz. Mobil uygulamamız tamamen ücretsizdir ve sizlerin ilanlara daha kolay başvuru yapabilmeniz için hazırlanmıştır. Aşağıdaki bağlantılardan bedava indirebilirsiniz.

İŞİN OLSA  Android uygulamasını için >>> Tıklayınız.

İŞİN OLSA İOS uygulamasını için >>> Tıklayınız.

ALIM YAPILAN İLLER NELERDİR?

İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan büro memuru kadrosuna bakıldığında Türkiye'nin dört bir bölgesi için alımların yapıldığı görülmektedir. İstanbul, Ankara, İzmir, Konya, Osmaniye, Hatay, Trabzon, Bolu, Kırşehir, Tokat, Edirne, Kırıkkale vb. gibi Türkiye'nin dört bir yanına alımlar gerçekleştirilmektedir. Peki başvurular nasıl yapılacak,?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

İŞKUR ilanların müracaat etmek isteyen adayların öncelikle aşağıdaki linki takip etmesi, hangi iller için hangi firmaların alım yaptığını görüntülemesi gerekmektedir. Daha sonra adaylar müracaatlarını yine aynı link üzerinden yapabileceği ile illerindeki alımlar için illerindeki İŞKUR üzerinden de gerçekleştirebilir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2267
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ