Faaliyetlerini sürdürmekte olan pek çok firma kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirmeye devam ediyor. Alım ilanlarını pek çok kuruluş resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyurduğu gibi yine bazı firmalar alımları hakkında interaktif iş ilanları siteleri ya da İŞKUR üzerinden bilgi vermektedir.

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan büro memuru pozisyonuna bakıldığında Türkiye geneli farklı firmalar için toplam 800 kişilik en az ilköğretim mezunu personel alımı yapıldığı görülmektedir.

DETAYLAR

Alınacak Personel Sayısı: 800
Özel Sektör Daimi ve Geçici
Alınacak Pozisyon: Büro Memuru

NASIL MÜRACAAT EDİLİR

İŞKUR aracılığı ile toplam 800 kişilik büro memuru alımı yapılıyor. Peki alımlara nasıl müracaat edilir. Alımlara başvuru yapacak olan adayların öncelikle illerinde ki İŞKUR'a giderek ''ilim için büro memuru pozisyonuna personel alımı var mı?'' sorusu ile sorgulattırma yapması ve varsa alım ilanı müracaat etmesi gerekmektedir. Tüm Türkiye geneli değil bazı şehirler için alım yapılmaktadır.

İNTERNETTEN BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2267

Yukarıda verilmiş olan linki takip edecek olan adaylar 800 kişilik büro memuru alımını görebilir. Yine alım ilanına müracaat edecek olan adaylar yukarıda ki linkten gerekli başvurularını kendi illeri için alım varsa yapabilir. Müracaat tarihlerinden önce adayların başvurması gerekmekte olup kuruluşa göre müracaat tarihi değişiklik göstermektedir.
Editör: TE Bilisim