Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan kuruluşlar kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirmeye devam ediyor. Alım ilanları hakkında firmalar resmi internet siteleri aracılığı ile duyuru yaptığı gibi yine internet ortamından açık pozisyonlar duyurulmakta ve alım ilanını İŞKUR aracılığı ile de yayımlayan pek çok firma bulunmaktadır.

Büro memuru pozisyonu için İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanlara bakıldığında toplam 700 kişilik büro memuru alımı yapıldığı görülmektedir. Peki nasıl müracaat edilir. Detaylar nedir?

DETAYLAR

Alınacak Personel Sayısı: 700
Alınacak Pozisyon: Büro Memuru
Özel Sektör

NASIL BAŞVURU YAPILIR

300'den fazla firma kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 700 kişilik büro memuru alımı yapıyor. Peki alım ilanına nasıl müracaat edilir. Adayların öncelikle bulundukları ilde ki İŞKUR şube ve başvuru merkezlerine giderek ''ilim için büro memuru alımı var mı?'' sorgulamasını yaptırması gerekmektedir. Alım ilanı bulunan pozisyonlar için müracaat edebilirsiniz.

İNTERNETTEN NASIL BAŞVURU YAPILIR

İŞKUR'a gidemeyen adaylar yine internetten de müracaatlarını gerçekleştirebilir. Buna göre;

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Yukarıda belirtilmiş olan linki takip edecek olan adaylar meslek bölümüne büro memuru yazarak gerekli sorgulamasını yapabilirsiniz. Kendi illeri için yapılan alımlara adaylar müracaatlarını internetten yapabilirsiniz.
Editör: TE Bilisim