Faaliyetlerine devam etmekte olan akaryakıt firmaları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Akaryakıt firmaları personel alımlarını genel olarak İŞKUR üzerinden ya da online iş ilanları siteleri üzerinden duyurmaktadır.

İŞKUR üzerinden yayımlanan akaryakıt satış elemanı (pompacı) pozisyonu için personel alım ilanlarına bakıldığında toplam 510 kişilik personel alımının yapıldığı görülmektedir. Adayların en az ilköğretim mezunu olması gerekmekte olup bu ilanlara müracaat için İŞKUR ile görüşme sağlaması gerekiyor.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firmalar: Akaryakıt Firmaları
Alınacak Pozisyon: Akaryakıt satış elemanı (pompacı)
Alınacak Personel Sayısı: 510
En Az Mezuniyet: İlköğretim



HANGİ FİRMALAR ALIM YAPIYOR


İŞKUR üzerinden akaryakıt satış elemanı (pompacı) pozisyonu için toplam 510 kişilik personel alımı bulunuyor. Peki hangi firmalar alım yapıyor.

(SHELL PETROL )GÜZELYALI İNŞAAT MALZEMELERİ TİCARET VE SANAYİ LTD.ŞTİ. #
UĞUR CAN PETROL ÜRÜNLERİ NAK.GID.İNŞ.TURZ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ
KAMİL KOÇ-ANADOLU PET. VE TUR.SEYAHAT LTD. ŞTİ.(ANADOLU PETROL)
SABUNCU AKARYAKIT TARIM ÜRÜNLERİ TURİZM TAŞIMACILIK İNŞAAT O
ALTIN HAN İNŞ.AKARY.OTOM.ANTR.SAN VE TİC A.Ş
ALTIPARMAKLAR PET SAN TIC LTDT

BAŞVURU DETAYLARI


Yukarıda ki akaryakıt firmaları başta olmak üzere çok sayıda firma toplam 510 kişilik personel alımı yapıyor. Adayların illerinde ki İŞKUR şubelerine giderek ilinde akaryakıt personeli için alım olup olmadığını sorarak gerekli müracaatlarını yapması gerekmektedir. Yine başvurular aşağıda ki linktende yapılmaktadır.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2032
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ