Faaliyetlerine devam etmekte olan pek çok firma kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere açık pozisyonları için personel alımı yapmaya devam ediyor. Alımlar hakkında firmalar genel olarak ilanlarını resmi internet sitesi aracılığı ile duyurduğu gibi yine bu kanal yerine interaktif iş ilanları sitelerini ya da İŞKUR'u kullanan pek çok firma bulunmaktadır.

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanlara bakıldığında çağrı merkezi müşteri temsilcisi pozisyonu için yurt genelinde toplam 390 kişilik personel alımının yapıldığı görülmektedir. Peki kimler nasıl müracaat edebilir.

Alınacak Pozisyon: Çağrı Merkezi Müşteri Hizmetleri Personeli
Alınacak Personel: 390 Personel
Özel Sektör Firmaları

KİMLER MÜRACAAT EDEBİLİR


İŞKUR aracılığı ile farklı firmalar için toplam 390 kişilik alımın yapıldığı görülmektedir. Peki kimler müracaat edebilir.

En az ilkokul mezunu olmak (tercihen en az lise)
Diksiyonu düzgün
İkna kabiliyeti yüksek
Bilgisayar kullanmayı bilen (tercihen)
Müşteri memnuniyetine önem veren
Çözüm odaklı çalışan

Yukarıda belirtilmiş olan nitelikler çağrı merkezi personelleri için aranan genel özelliklerdir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Başvurularınızı internet ya da İŞKUR şube merkezleri ile yapabilirsiniz. Şubeler için öncelikle adayların İŞKUR'A giderek;
''ilim için çağrı merkezi personeli alımı ilanı var mı'' şeklinde sorgulatma yapması gerekmekte olup alım ilanlarına oradan başvuru yapabilir. İnternetten başvurular için 

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Yukarıda ki linke girecek olan adayların meslek bölümüne çağrı merkezi personeli yazması ve arama yaparak gerekli ilanlara müracaat etmesi gerekmektedir.
Editör: TE Bilisim