Ülkemizde faaliyetlerini sürdürmekte olan çok sayıda farklı firma kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirmektedir. Alım ilanlarını İŞKUR aracılığı ile yayımlayan firmaları bir bölümü çağrı merkezi müşteri temsilcisi pozisyonu için personel alımı yapmaktadır.

İŞKUR tarafından yayımlanmış olan çağrı merkezi müşteri temsilcisi pozisyonu için personel alımları incelendiğinde toplam bin 500 kişilik en az ilköğretim mezunu personel alımı gerçekleştirildiği görülmektedir. Peki kimler müracaat edebilir ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Müracaat Muatap: İŞKUR
Alınacak Personel Sayısı: Bin 500
En Az Mezuniyet: İlköğretim
Alınacak Pozisyon: Çağrı merkezi müşteri temsilcisi

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR


İŞKUR aracılığı ile Türkiye geneli çağrı merkezi müşteri temsilcisi pozisyonu için toplam bin 500 kişilik personel alımı gerçekleştirildiği görülmektedir. Peki çağrı merkezi müşteri temsilcisi pozisyonuna kimler başvuru yapabilir. Adayların sahip olması gerektiği nitelikler nelerdir?
Diksiyonu düzgün olmak
Çözüm odaklı olmak
Esnek çalışma saatlerine uyumlu
Müşteri ilişkilerinde kuvvetli
En az ilköğretim mezunu olmak
Yukarıda belirtilmiş olan başvuru şartları genel olarak firmalar tarafından aranmakta olan şartlar arasında yer almaktadır.

BAŞVURULAR

İŞKUR aracılığı ile alınan çağrı merkezi müşteri temsilcisi pozisyon için başvurular aşağıda ki linkten yapılmakta olup bu linkten kendi illerinde alım olduğunu gören adaylar illerinde ki İŞKUR'dan da müracaatlarını gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/Pmpnsj
TÜM İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim