Kamu kurumlarına ve özel firmalara farklı kadrolarda personel alımları İŞKUR üzerinden devam ediyor.

25 Kasım tarihi itibari ile 49 Bin'den fazla personel alımı yapılacak. Adaylar bu başvurularda ihtiyaç bulunan kadrolara başvuru yapabilecekler. Eğitim düzeyinde en az lise mezunu ya da okur yazar şartı ile bir çok kadroya başvuru imkanı bulunuyor. Herhangi bir iş tecrübesi bulunmayan adaylar için ise bir çok kadrodaki alımlarda başvuru yapılabilecek. İŞKUR firmaların personel ihtiyaçlarına olduğu kadar kamu kurumlarına memur alımlarında da başvuru alacak.

TCDD 157 personel alımı işkur üzerinden devam ediyor. İlana başvuru yapmak ve detaylar için tıklayın

Toplum Yararına programı kapsamında genellikle İzmir il ve ilçelerindeki kamu kurumlarına liste yöntemi ile çok sayıda alım yapılacak. Alımların sayısı 25 Kasım tarihi itibari ile 2 Bin'den fazla olacak. İŞKUR üzerinden başvurular halen devam ediyor. İlanlara erişmek için tıklayın

Özel Firmalara yapılacak işçi ve personel alımlarında ise en çok alım yapılan kadroların başında beden işçisi alımları geliyor.Bu kadroda 11 Bin'den fazla alım bulunuyor. Adayların bau kadroya başvururlarında eğitim düzeyinde en az okur yazar olmaları yeterli olmakta. İş ilanlarında diğer en çok başvuru alınan mesleklerden ikinci sıra temizlik görevlisi, satış danışmanı, makineci olarak sırasıyla devam etmekte.

Silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi alımlarına başvuru yapmak için tıklayın

EN ÇOK ALIM YAPILAN MESLEKLER;

özel ve kamu kurumlarına yapılacak alımlarında en fazla ilan açıklanan kadrolar şöyle: Beden İşçisi (Genel) 11 Bin 401, Temizlik Görevlisi 2 Bin 600, Satış Danışmanı / Uzmanı 2 Bin 535, Makineci (Dikiş) Bin 952, Güvenlik Görevlisi Bin 319, Reyon Görevlisi Bin 177, Kasiyer Bin 109, Garson (Servis Elemanı) Bin 033, Konfeksiyon İşçisi Bin 026, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi 652, Beden İşçisi (İnşaat) 597, Büro Memuru (Genel) 580, Ön Muhasebeci 538 olarak sıralanmaktadır. İlanlara erişmek için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsMeslek.aspx adrsini yeni tarayıcıda açarak ilan sıralamasını alfabetik olarak değiştirebilir. İlgi ilanlara başvuru için üye girişi yapabnilirsiniz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim