Türkiye İş Kurumu üzerinden personel alım ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Kamuya ve özel firmalara çok sayıda personel alım ilanları yayımlayan İŞKUR, 25 Temmuz tarihi itibari ile toplamda 110 bin alım yapacak. Memur, işçi ve personel alım ilanlarında 5 bin yeni iş ilanı daha yayımlandı. Adaylar başvurularını nasıl yapacak? 

Kamuda ve firamaların personel ihtiyacının giderilmesi için yapılan alım ilanlarına göre 110 bin 126 kişilik alımlar devam ediyor. Başvurular Türkiye İş Kurumu Müdürlüklerine veya İŞKUR e şube  üzerinden özgeçmiş eklenerek başvuru yapılabilecek. Alımlarda en çok beden işçisi alımları, büro personeli, güvenlik görevlisi, satış danışmanı, temizlik görevlisi alımları öne çıkmakta. 

Başvurularda adaylar e devlet üzerinden de yapılabilecek. Adaylar başvuru yapmak istenilen pozisyonların başvuru şartlarına uygun olan ilanlara başvuru yapmaları gerekiyor. Başvuru şartları ilanlarda farklılık gösterebilmektedir. Genel başvuru aşrtlarında adayların 18 yaşını tamamlamış olmaları, son başvuru tarihinden önce başvuru adımlarını tamamlamaları gerekiyor.

Editör: TE Bilisim