Türkiye İş Kurumu 25 Mart 2019 ile 29 Mart 2019 haftası işçi personel alım ilanlarını yayımladı. Yayımlanmış olan ilanlara göre yüzlerce kişi bu ilanlardna faydalanacak ve iş sahibi olacaklar. Alımlar en az ilköğretim mezunu olan adayları kapsayacak olup diğer şartları taşıyan adaylar başvuru yapabilecekler.

ALIM YAPACAK KURUMLAR:

25 Mart 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olan ilanlara göre, Milli Savunma Bakanlığı İzmir , İstanbul ve Kocaeli illeri için 600 kişilik boşluk ile İlköğretim mezunu ve Lise mezunu personel alım ilanı yayımladı.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olan, Milli Eğimi Müdürlüğü 6 Büro İşçisi, 6 beden İşçisi alacak.

Ardahan üniversitesi, 15 Büro Memuru (Genel, 1 Fotoğrafçı , 1 Sesçi , 1 Aşçı Yardımcısı  , 2 Şoför (Yolcu Taşıma), 12 Güvenlik Görevlisi (Silahsız) , 1 Fayans, Seramik Ve Karo Döşemecisi, 1 Diğer İnşaat Boyacıları , 1 Sıvacı  , 13 Temizlik Görevlisi, 1 Bilgisayar Programcısı,1 Elektrik-Elektronik Teknolojisi Teknisyeni , 1 Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı), 1 Grafiker  olmak üzere toplamda 52 personel alacak.

Erciyes üniversitesi 1 Büro İşçisi, 1 harita Teknikeri, 2 Bilgisayar Prohgramcısı, 5 Bulaşıkçı20 Temizlik Görevlisi,5 Elektrkçi, 3 Fayansçı, 4 Sıhhi Tesisatçı, 3 Boya ve Yüzey Hazırlayıcı alacak.

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü 3 beden İşçisi, 

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü, 6 Temizlik Görevlisi alacak.

Lüleburgaz Belediye Başkanlığı 5 Kasiyer, 4 Taksi Şoförü alacak.

T.C. Deniz Kuvvetler Onarım Komutanlığı ise, 1 Metal Saç İşleme İşçisi, 1 oto Döşemecisi, 1 Armadör İşçisi alacak.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

İlgili ilanlara başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, İlköğretim Lise, Ön Lisans veya lisans mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından büyük olmamak ve alım pozsiyonuna göre belirtilen nitelikleri taşımaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR BAŞLADI:

İlgili ilanlar İŞKUR üzerinde yayımlanarak ilanlar için başvurular başladı ve adaylara başvuru için 5 günlük süre verilmiş olup en geç 29 Mart 2019 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Adaylar başvurulaırını https://esube.iskur.gov.tr/istihdam/acikisilanara.aspx adresine girerek işyeri ünvanı kısmında ilgili ilanları arayarak başvurularını online olarak gerçekleştirebilirler.

TÜM İŞ İLANLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Editör: TE Bilisim