İŞKUR tarafından yayımlanmış olan yeni ilanlara göre kamuya çok sayıda personel alımı yapılacak. 21 Ocak 2019 tarihinde yayımlanmış olan ilanlara göre farklı kurumlar bünyelerindeki işçi personel eksikliğini karşılamak üzere alım yapacaklar. Başvuru yapmak isteyen adaylar mutlaka başvuru şartlarını taşımak zorundadırlar.

HANGİ KURUMLAR ALIM YAPACAK.

Türkiye İş Kurumu tarafından yayımlanmış olan ilanlara göre, Ayvacık Belediyesi, Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Çankırı Silah Fabrikası Müdürlüğü ve Söke Ovasısulama Birliği bünyelerinde farklı pozisyonlarda alım yapacaklar.

Buna göre, Ayvacık Belediyesi, 1 Cankurtaran, 1 Büro Memuru ( Genel ), 1 Beden İşçisi ( Genel ) alacak. MKEK ( Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu ) 1 Beden İşçisi ve Söke Ovasısulama Birliği 1 Beden İşçisi ( Genel) olmak üzere kamuya toplamda 5 işçi personel alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Söz konusu ilanlara başvuru yapacak adaylardan öncelikle eğitim şartı aranmaktadır. Buna göre alımlar en az İlköğretim Mezunu, Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunları için geçerlidir. İlgili ilanlara erkek veya kadın adaylarda başvuru yapabilirler. Bunlar dışında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek durumu olmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak ve alım yapılacak pozisyonuna göre belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanların yayım tarihi olan 21 Ocak 2019 tarihi itibari ile başlayabilirler ve adaylara başvuru için en fazla 5 gün verilmiş olup, başvurular en geç 25 Ocak 2019 tarihine kadar İŞKUR üzerinden yapılacaktır. Başvurularınız https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine girerek yapabilirsiniz. Aşağıda sizlerle paylaşacağımız görsel sayesinde ilanların ilan numaralarına ulaşarak detayları inceleyebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim