Türkiye İş Kurumu üzerinde 15 Nisan 2019 tarihli yayımlanmış olan ilanlara göre kamu grubu olmak üzere farklı pozisyonlarda ve niteliklerde personel alımı yapılacak. Bu kapsamda adaylardan bazı genel ve bazı özel nitelikler aranmakta ve adayların bu nitelikleri taşımaları durumunda başvuruları alınacak. Ayrıca yayımlanmış olan ilanlara göre alım statüleri, Engelli İşçi, Sürekli işçi, TMY kapsamında işçi statülerine 79 personel alımı yapılacak.

15 Nisan İŞKUR ilanlarına göre başvurular bugün başladı ve 4 gün sürecek. Bu kapsamda adayların sadece 4 günleri bulunmakta olup başvurularını bir an önce gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

ALIM YAPILACAK KURUM VE POZİSYON!

Türkiy İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara göre,

TÜBİTAK Ulusal Metroloji Enstitüsü 4 Silahlı Güvenlik Görevlisi, TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi 1 Elektrik-Elektronik Teknolojisi Teknisyeni, 1 Büro Memuru ( Genel ) ve TÜBİTAK 1 Şoför ( Yocu Taşıma ) alımı gerçekleştirecek. TÜBİTAK İlanı hakkında detayşı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Elazığ Valiliği Emniyet Müdürlüğü 1 Beden İşçisi ( Genel ) alacak. Kayacık Sulama Birliği Başkanlığı 1 Diğer Veznedarlar ve İlgili Personel alacak. DSİ 9. Bölge Müdürlüğü Engelli 1 Sıhii Tesisatçı alacak. Emirdağ Çıldırım Sulama Birliği ise 1 Su Kanalı İşçisi alacağını belirtti. Yenice Sulama Birliği de 2 Su Kanalı İşçisi alacak.

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Kamu Gruu bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için, 1Isıtma Ve Havalandırma Cihazı Operatörü , 1 Elektrikçi ( Genel ), 1 Bilgisayar Teknolojisi Teknikeri, 1 Bahçıvan, 1 Şoför Yük Taşıma, Engelli 2 Temizlik Görevlisi ve normal 58 Temizlik Görevlisi olmak üzere 65 işçi alınacak. İlan hakkında detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İŞKUR üzerinde 15 Nisan 2019 itibari ile yayımlanmış olan ilanlara göre toplamda 79 işçi alımı ve personel alımı yapılacak olup, adayların bazı belirtilen nitelikleri taşımaları gerekmektedir. Bu kapsamda adaylardan, Görevini yapmasına engel olabilecek bir durumu olmamak, T.C. vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Affa Uğramış bile olsalar herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmuyor olmak, Askerliğini yapmış veya Muaf Olmak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, En az İlköğretim mezunu veya Lise mezunu olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden yapmaları gerekmektedir. Adaylar https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine girerek üyelik bilgileri ile giriş yaptıktan sonra başvurularını elektronik ortamda gerçekleştirebilirler.

MEMUR PERSONEL ALIMI İLANLARI TAKİP ETMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim