Kamuda ve özel firmaların personel ihtiyacının giderilmesi için yayımlanan personel alım ilanlarına yenileri eklendi. İŞKUR Türkiye genelinde yayımlanan personel alım ilanlarında 31 Temmuz tarihi itibari ile 103 Bin'i geçti. Kamuda TYP alımları, özel firmaların personel ve işçi ihtiyacının giderilmesinde önemli rol üstlenen Türkiye İş Kurumunun resmi internet sitesinde personel aramaların yapılmasının kolaylaşması için arayüzü de yenilendi. Başvurular nasıl yapılacak? Başvuru şartları neler?

İŞKUR 103 BİN PERSONEL ALIMI YAPACAK!

İŞKUR e-şube üzerinden iş ve ilanlara başvuru yapmak için iş arayanlar sekmesinden yeni üyelik oluşturmak ve öz geçmiş eklemek gerekli olmakta. Adaylar personel alımlarında başvuru yapabilecekleri eğitim düzeyine göre bir çok meslek bulunmakta. Okur yazar seviyesinde bulunan 18 Yaşını tamamlamış adaylar, Genel Beden İşçisi başvurularına başvuru yapabilirler. 26 Bin'i geçkin beden işçisi alımı sürmekte. Lise mezunu olan adaylar için ise güvenlik görevlisi alımları yapılmakta. Diğer meslek gruplarında büroda çalışmak isteyenler için büro memuru, muhasebeci gibi meslekler bulunuyor.

BAŞVURULAR;

Adaylar başvuru yapacakları iş ilanların genel ve özel başvuru şartlarını incelemeleri ve başvuru şartlarına uyan ilanlara başvuru yapması gerekmekte. İŞKUR iş ilanlarına aşağıdaki bağlantıdan erişebilirisiniz.

İlanalara erişmek için: https://goo.gl/DV8eWj

İŞİN OLSA