İsdemir İşçi Personel Alımları

İsdemir Türkiye’nin en köklü firmalarından biri olarak faaliyetini sürdürmektedir. Firma her yıl onlarca kişiyi iş sahibi yapmaktadır. 1970 yılından bu yana başarılı bir çalışma politikası izleyen firma, personel alımlarına da çok özen göstermektedir. İsdemir İşçi Alımları 2015 yılında da tüm hızı ile devam etmektedir. Firma personel alımlarında insan kaynakları politikası çerçevesinde alım yapmaktadır. Firmanın insan kaynakları politikasında Türkiye ve Dünya demir-çelik pazarındaki konumunu daha üst seviyelere taşıyacak personellerle çalışmak vardır. Firma personeli olacak kişilerde ise şu özellikleri aramaktadır; - kaliteye odaklılık -kendini adamışlık, -müşteri memnuniyetine önem vermek, -şeffaflık -liderlik -alçak gönüllülük -Güvenilirlik -verimlilik İsdemir İşçi Alımlarında bu özellikler her zaman ön planda tutulmaktadır. Firma çalışanları için çeşitli oryantasyon çalışmaları düzenleyerek, onların çalışma ortamına kolay uyum sağlamaları için çaba harcamaktadır. Firma genel başvurular kapsamında da çok sayıda işçi istihdam etmektedir. Siz de bu firmanın bir çalışanı olmak istiyorsanız, mutlaka düzenli olarak ilanları takip etmeniz gerekmektedir. Firmada açık olan pozisyonlar ise şu şekildedir; -Genel işçi alımı -Mühendis, -satış uzmanı Şimdilik ilanlar bu şekildedir. Ancak yılın belirli aylarında ve ihtiyaç durumunda yeni ilanlar açılmaktadır.

İsdemir İşçi Alımlarında siz de ilanları takip ederek hayatınızın iş fırsatını yakalayabilirsiniz. Kariyeriniz için bu firma tam bir dönüm noktası olacaktır. Siz de yılın en iyi iş fırsatını değerlendirin ve ilanlara başvuru yapın. İyi bir maaş ve iyi bir kariyer fırsatını kaçırmayın. En güncel iş ilanları için sitemizi sürekli olarak ziyaret edin. Kaliteli iş çözümleri ile sitemiz her zaman kariyeriniz için sizlere destek oluyor. Güncel olarak sitemizi takip ederek İsdemir İşçi Alımlarına kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

İşdemir İş İlanlarına başvuruda bulunmak için buraya tıklayınız. Eğer Açık Pozisyon yok ise bizi takip etmeye devam edin güncel ilanlarını sizlere sunacağız.

http://www.kariyer.net/isdemir-is-ilanlari-c2025-p11253/

Editör: TE Bilisim