İş Bankası KPSS'siz Personel Alım İlanı 2016
İş Bankası çağrı merkezi memur alımı yapacak. Türkiye'nin en önemli bankası olan İŞ Bankası, bünyesindeki sistem uzmanı kadrosuna memur alımı gerçekleştireceğini açıkladı.

Sizlerde İş Bankası ailesinin çağrı merkezine ve sistem uzmanı kadrolarına katılmak istiyorsanız haberimiz detaylarını okuyunuz.
 
Bir çok bankanın personel alımı ilanı açmasından sonra Türkiye'nin sayılı Bankaları arasında ilk sıralarda yer alan İş Bankası'da  yazılı ve sözlü sınav yaparak memur alımı yapacak. 

İş Bankası iki aşama sonucunda yazılı ve sözlü sınav ile çağrı merkezi ve Bilgi Teknolojileri Sistem Uzmanı bölümlerinin açık pozisyonları için personel alımı yapacağını açıkladı. Peki İş Bankası hangi bölgede  Çağrı merkezi personeli alımı gerçekleştirecek?
 
İstanbul Anadolu yakasında müşterilerine hizmet veren İş Bankası, 19 Şubat 2016 tarihinde çağrı merkezine Memur Alımı yapacak. Memur alımına başvuruda bulunacak adayların 12 şubat saat 10.00'a kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir. İş Bankası çağrı merkezi memur alımı için 30 yaştan küçük olanlar başvuru yapacaklar.

İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden adayların başvuruları kabul edilecektir. Yapılacak olan sınava 4 yıllık üniversitelerin Aktüerya, Bankacılık, Ekonometri, Ekonomi, Finans, Halkla İlişkiler, Hukuk, İktisat, İstatistik, İşletme, Kamu Yönetimi, Maliye, Matematik, Muhasebe, Sermaye Piyasası, Sigortacılık, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Ticaret alanlarında mezun olan adaylar başvuru yapabilecektir.
Editör: TE Bilisim