1961 yılında Eureka Metal A.Ş. adıyla kurulan ve Türkiye’nin ilk tüp dolum tesisini Kocaeli Yarımca’da faaliyete geçiren İpragaz, o güne kadar Türkiye’de rafineri bacasından atılan LPG’nin, bugünkü dev bir sektöre dönüşümüne öncülük etmekte olan İpragaz halen sektörün en çok tercih edilen markalarından bir tanesi olarak Türkiye'ye hizmet vermeye devam etmekte olup personel kadrosuna yeni alım yaptığı elemanlar ile güçlendirmektedir. İpragaz tarafından farklı bölgelerde çalışmak üzere yeni personel alımı ilanları yayımlandı. Peki personel alımları hangi kadrolar için yapılacak ve başvuru yapacak olan adayların nasıl bir yol izlemesi gerekecektir?

Alınacak Kadrolar Nelerdir?

Ülkemizin önde gelen kuruluşları arasında yer almakta olan İpragaz tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında SATIŞ UZMANI, Mali İşler Uzman Yardımcısı (Hatay), Satış Planlama Uzman Yardımcısı, KREDİ RİSK UZMAN/UZMAN, TESİS İŞLETME SORUMLUSU, Iç Kontrol Uzmanı, Project Intern - Strategic Development Department, Budget Planning And Reporting Specialist ve Genel Başvuru olmak üzere İpragaz bu kadrolar için personel alımlarını sürdürmektedir. Peki adaylar nasıl başvurularını sürdürebilir.

Aranan Şartlar ve Başvuru Detayları

İpragaz pozisyonlara göre özel şart aramakta olup genel şartlar Kendini yenilemekten, Geleceği düşünmekten, Pozitif  kalabilmekten yorulmayan, Bizimle birlikte koşabilecek takım arkadaşları arıyoruz şeklinde duyurulmuştur. Başvurularını yapmak isteyen kişilerin https://bit.ly/2PB00XV linkine giriş yapması gerekmekte olup bu link üzerinden adaylar kendilerine uygun pozisyona tıklayarak nitelikerinin uyması halinde başvurularını CV yöntemi ile gerçekleştirebilecektir.

https://bit.ly/2PB00XV

Editör: TE Bilisim