Resmi Gazete ve Aile Bakanlığı kamu ilanları kısmında yayımlanmış olan Personel alımı ilanına göre İpekyolu Kalkınma Ajansı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda olmak üzere toplamda 6 kişilik kadro ile alım yapılacak. Bu kapsamda İpekyolu Kalkınma Ajansı Gaziantep, Adıyaman, Kilis illerine alım yapacak.

KADRO DAĞILIMI:

İpekyolu Kalkınma Ajansı dinamik, analitik düşünebilen, takım çalışmasına yatkın, kendine güvenen, iletişime açık, yenilikçi, üretken, çözüm odaklı, değişen çalışma koşullarına uyum sağlayabilen ve seyahat engeli olmayan 1 (bir) iç denetçi, 4 (dört) uzman ve 1(bir) destek personel alımı yapılacaktır.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI:

a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmî ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak,

d) Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak,

e) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

f) Erkek adaylar için, askerlik hizmetini yapmış, askerlikten muaf ya da son başvuru tarihi itibariyle askerliği en az 1 (bir) yıl süre ile tecilli durumda olmak,

KPSS'Lİ KPSS'SİZ PERSONEL ALIMI YAPILACAK!

Yayımlanan ilana göre Kalkınma Ajansı İç Denetçi alımları için KPSS şartı olmadan ve Uzman Personel alımları için KPSS puanı şartı arayacak.

BAŞVURULAR:

İpekyolu Kalkınma Ajansı bünyesine personel alımı için başvuru süreci 26 Ekim 2020 tarihinde başlayacak olup en geç 09 Kasım 2020 tarihine kadar başvuru yapılacaktır. Adaylar başvurularını sadece sinavbasvuru.sanayi.gov.tr internet adresinde bulunan İpekyolu Kalkınma Ajansı Sınav Başvuru bağlantısından yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim