Üniversitelerin personel alım ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile yayımlanan ilanlar doğrultusunda üniversiteler personel alımları gerçekleştirmektedir

Geçtiğimiz günlerde yayımlanan ve 14 Nisan'da başvuruların başlayacağını belirten İnönü Üniversitesi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere sağlık pozisyonları için toplam 93 kişilik sözleşmeli personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki İnönü Üniversitesi hangi pozisyonlar için alım yapılacak. Adayların ne zamana kadar başvuru yapması gerekmektedir.

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILIYOR

İnönü Üniversitesi tarafından yayımlanan ilan da 93 sözleşmeli personel alımı yapacağı öğrenilmişti. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor. Buna göre İnönü Üniversitesi;
Hemşire - 90 Personel,
Fizyoterapist - 2 Personel,
Sağlık Teknikeri - 1 Personel
Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için İnönü Üniversitesi toplam 93 kişilik sözleşmeli personel alımı gerçekleştirmektedir. Başvurular ve detaylar nedir?

BAŞVURU DETAYLARI

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar iin İnönü Üniversitesi toplam 93 kişilik sözleşmeli personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki alım ilanına nasıl müracaat edilir. Buna göre adayların Başvuru dilekçesi, özgeçmiş, 1 adet vesikalık fotoğraf, e-devlet üzerinden alınan mezun belgesi çıktısı, nüfus cüzdanı fotokopisi ve KPSS sonuç belgesi yanlarında bulundurarak İnönü Üniversitesi Rektörlüğü ile adayların iletişime geçmesi gerekmektedir. İnönü Üniversitesi 93 sözleşmeli personel alımına başvuru yapacak olan adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

DETAYLAR VE BAŞVURULAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim