Kamu ve özel firmaların beden işçisi ihtiyacının giderilmesi için çok sayıda ilan yayımlandı. Yeni açıklanan 3 Bin 967 ilan ile 20 Bin 365 açık iş ilanı sayısı ile rekor sayıda alım yapılacağı açıklandı. Adayların başvurularda tecrübesiz ve ilkokul mezunu olmaları ile başvuru yapabileceği bir çok ilan bulunmakta. İşin olsa ekibi olarak yapılacak olan alımlardaki başvuru şartlarını ve başvuru detaylarını aktarıyoruz.

KAMU BEDEN İŞÇİSİ ALIMLARI;

İŞKUR üzerinden açıklanan beden işçisi alımlarına; Kazancı Belediyesine daimi süreli genel beden işçisi alımı yapılacağı açıkladı. Buna göre adayların lise ve dengi mezunu olmaları ile 11 Ekim tarihine kadar başvuru yapabilecekler. Noter huzurunda yapılacak olan kura sonrasında sıralamaya giren adaylar 16 Ekim tarihinde uygulama sınavına alınacaklar.

İŞKUR üzerinden 00004664516 İlan No ile ilana erişebilecek.

FİRMALAR 20 BİN 364 BEDEN İŞÇİSİ ALIMI YAPACAK;

Özel firmalara 20 binden fazla beden işçisi alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre ilköğretim mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, başvuru ilan detaylarındaki genel ve özel şartları taşımak, beden gücü ile çalıştırılacak olduğundan görevini yapmaya engel herhangi bir sağlık engelinin bulunmaması gerekmektedir. Bu pozisyonda Türkiye genelinde 3 Bin 967 ilan yayımlandı. Adaylar aşağıdaki linki tarayıcıdan açarak ilanlara erişebilirler.

Özel Firmaların beden işçisi alımlarına erişmek için: https://goo.gl/Q6gP9h

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim